<% PM %>
Latest Shouts In The Shoutbox -- View The Shoutbox · Rules -  


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

» Alia Narote
Alia Narote
 Posted: Apr 13 2014, 04:56 AM
Quote Post
Profile


Karakter neve: Alia Narote
Kódneve: Írisz
Születési ideje: 2061.05.14
Születési helye: Star Valley
Csoportja: CDS

Kinézet:
Egy húszas éveinek közepén járó fiatal nő jelenik meg, aztán levendula illatú parfümje érezhető. Lapockájáig érő dús fekete haja van, amit rendszeresen hátul lófarokban visel. Enyhén mandulavágású szeme van, amihez szép zöld írisz tartozik. Meleg tekintete okos nőt feltételez, akit nehéz átverni bármivel is. Kecses orrú, emellett telt ajkai vannak. Bájos arca miatt, sokan 5 évvel fiatalabbnak gondolják. 174 centiméter magas, ráadásul enyhén barna bőre van. Alkata karcsú, ám érződik rajta, hogy nem az a törékeny nebántsvirág. Egy sikertelen feladat során elvesztette a jobb lábát és mindkét karját, így ezen testrészei már nem eredetiek, hanem korszerű végtagok. Testét három sebhely csúfítja, az első a köldökénél, második a bal combja közepénél, míg az utolsó az oldalán. Köldökénél ráadásul van egy tövises rózsa tetoválás, hogy az ottani csúfságot eltakarja vele. Ha nem az egyenruháját viseli, akkor leginkább kellemes egyszínű topban, vagy hosszú ujjú trikóban mutatkozik, ami a telt kerekded drágaságait elfedi. Nem szereti a szoknyákat, így melegítő alsót vagy farmert visel. Cipő ügyben a sportcipőkre, s a bakancsokra esküszik.


Jellem:
Munkája közben csendes, fegyelmezett nő, akire bármilyen feladatot rá lehet bízni. Nehéz felidegesíteni, azonban akinek sikerül, annak általában betöri az orrát, vagy kiveri pár fogát. Az emberek felé segítőkész, sőt szívesen elbeszélget velük; ám depressziós és negatív embereket nem szereti, ezért ha teheti elkerüli őket. Munkáján kívül lazítással tölti az időt, kis italozás vagy bulizás a barátnőivel. Ha esetleg nem érnek rá, akkor kertészkedik, önvédelmet gyakorol vagy lőgyakorlatozik. Szereti a fegyvereket, de ezen felül magát a szerelést sem zárja el magától. A teljesen gépeket nem kedveli, mert hiányolja belőlük az egyediséget.


Előtörténet:
Született 2061-ben a Star Valley nevű negyedben. Anyja javító mérnők, aki mindent meg tud szerelni, ami elromlott; ám az apja igazi rendőr nyomozó volt. Két hónapos korában veszíti el édesapját egy hatalmas lövöldözésben, így hamar anyjára hárul a felnevelés feladata. Mivel egy fizetésből a jelenlegi házukat nem lehet fenntartani, így édesanyja szüleihez költöznek néhány sarokkal arrébb. A kicsi Alia gyerekkora felhőtlen, s különösen figyelnek arra, hogy végképpen ne a rendőrség kötelékénél kössön ki. De nem tudják elzárni előle a város mocskát, mert az iskolában megismerkedik a szürkeséggel és sötétséggel. Akkor találkozik verekedő gyerekekkel, akik egymás torkának ugranak, hogy a nevelő tanárok segítsége kelljen a szétválasztásukhoz. Több ízben csúfolják, mert még a legkisebbtől is kisebb és duci alkatú. Egy nap összeverekszik egy őt csúfoló felsőssel, akinek betöri az orrát. Élete első komoly megrovása, egyben ekkor ébred rá igazságtalanul döntöttek, mert a gyerek korházi fizetését a szülőjének és nagyszüleinek kell állnia. Pont ezért válik csendessé, s fegyelmezetté, aki leginkább alaposan megfigyeli a környezetét. Ekkor pattan ki agyából, hogy a suli elvégzése után a rendőr akadémiára megy tovább tanulni. Mindenki ellenzi, azonban hajthatatlan, így kénytelenek elengedni.
A rendészeti akadémia első két éve alatt a felzárkózásról szól, aztán a második kettő a kitartásáról, s apja és anyja genetikájának megnyilvánulásáról. Harmadik évben következik be, hogy egy terepgyakorlat során egy Anarch férfivel kerül szembe, s alul marad. A pasi először meg akarja erőszakolni, de mivel nem sikerül neki, így egy odaérkező társa segítségével megcsonkolja őt. Elveszti jobb lábát és mindkét karját. Szerencséjére a felettes tisztje gyors értesítésének hamar kórházba kerül, azután megkapja a tartós művégtagjait. Erős szorítás, kemény ütés és kemény rúgás kivitelezhető. Hosszú lábadozás után visszatér a tanuláshoz. Egyre jobb eredményeket ér el, így a negyedik év végére teljesen felfigyelnek rá. A top10-es listán hetedikként végez. A testi tréningek hatására, külseje változik egy nagyot, jó irányban. Mondhatni szép nővé válik. A lövészpálya eredményei értelmében felajánlják neki, hogy elmehet mesterlövésznek. Elfogadja a dolgot, így még keményebb edzéseknek kell megfelelnie. Ekkor szerzi be a három emlékeztető sebhelyét a kiképzőjétől, hogy jobbnak kell lennie. A sikeres levizsgázása után a dicsőség jeleként csináltatja a tövises rózsa tetoválást, ami a köldökére készül el, és rá a sebhelyére. 21 éves, majd három év kemény munka után sikerül elérnie a Zászlós rangot. A kemény idők után az orvosa tanácsára kilép a rendőrség különleges erőinek kötelékéből, hogy egy évet pihenjen. Több alkalommal próbálják visszacsalni különböző ajánlatokkal. Egyik hajmeresztős buli közben ismerkedik meg a The Dirty Cards egyik tagjával. Félrevonulás után, szót-szót követve elhatározza magát, hogy tetszik neki a felvázolt hely és szívesen csatlakozna. Kap egy kártyalapot, aztán egy címet. A próbákon megállja a helyét, így beveszik a csoportba.
Most 25 éves csinos nő, akinek ugyan egyes testrészei a technika segítségével legyártott művégtagok, de semmi szegi kedvét, hogy szabad zsoldosként élje le az életét.
PMEmail Poster
^

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll